Az Önkormányzat számára mindig is kiemelten fontos volt megismerni a Nagykovácsiban élők véleményét amegvalósult fejlesztésekről, eredményekről. Ezért – az elmúlt évekhez hasonlóan – 2023-ban is megkérdeztük az Önök véleményét Nagykovácsi fejlődéséről, mivel elégedettek, milyen további fejlesztéseket tartanak fontosnak.
A válaszok megmutatják, hogy Nagykovácsi lakossága érdeklődő, fontosnak tartja a kapcsolattartást a döntéshozókkal, fontos számukra az információszolgáltatás és szükségét érzik, hogy a döntésekbe bevonják őket.
Meggyőződésem, hogy csak úgy lehet egy települést a lakosság megelégedésére vezetni, ha figyelembe vesszük a helyiek igényeit, észrevételeit és azt igyekszünk beépíteni terveinkbe, gazdasági programunkba.
A kérdőívet online, illetve papíralapon is ki lehetett tölteni. Köszönöm annak a közel 800 nagykovácsi lakosnak, akik fontosnak tartották a kérdőív kitöltését. Köszönöm, hogy időt szántak rá, elmondták véleményüket ezzel segítve munkánkat, segítve Nagykovácsi további fejlődését.

 

KISZELNÉ MOHOS KATALIN
POLGÁRMESTER

 

A kérdőíves felmérés értékelése a csatolmányból tölthető le.